Rivisa hekwerken

Rivisa produceert verschillende producten waaronder palen, staalmatten, draaipoorten, schuifpoorten, paneelhekwerk, gaas en draad.
Het Rivisa systeem concentreert zich rondom de constructie van de zogenaamde Lux paal. Deze paal wordt in de fabriek gewalst uit sendzimir verzinkt bandstaal en heeft aan de voorzijde een unieke profilering. Aan dit profiel kan men op verbluffend eenvoudige wijze diverse hekwerkvarianten bevestigen.

Lees meer »
 

Buitenvloeren

De tuin en het terras worden steeds meer een verlengstuk van het huis. Hierop hebben wij ingespeeld. Met zorg hebben we een gevarieerd en compleet assortiment samengesteld; van vloeren tot onderhoudsmaterialen en bevestigingssystemen.

Lees meer »
 

Aluminium Garden

Aluminium wordt meer en meer toegepast in de tuin.
De aluminium schutting is voorzien van een kras- en slijtvaste metallic antraciet structuurlak.
Door de unieke eigenschappen van aluminium hebben onze producten zoveel voordelen dat u er decennialang geen omkijken naar heeft. Bovendien is het aluminium mooi te combineren met andere materialen. Alles onderhoudsvriendelijk want dat blijft het uitgangspunt.

Lees meer »
 

Kokowall

Een warme uitstraling en passend in iedere omgeving. Dat zijn de meest typerende kenmerken van een KokowallŪ Tuinscherm en Geluidscherm. KokowallŪ is een begroeibaar scherm waarbij de buitenzijde afgewerkt is met natuurlijke en duurzame kokosvezels. Behalve een fraai uiterlijk bieden kokosvezels de ideale aanhechting voor diverse soorten klimplanten. Binnen enkele jaren is een Kokowall scherm volledig begroeid!

Lees meer »
 

Mobilane

Mobilane kant & klaar haag
Lees meer »
 

Royal Grass

Royal Grass

Royal Grass werkt met exclusieve dealers waarvan wij er een zijn. Dit zijn speciaal geselecteerde bedrijven die de kunst van het leggen van Royal Grass perfect beheersen. Royal Grass is alleen bij deze dealers te verkrijgen.
Lees meer »
 

Gardena

Gardena

Genieten in plaats van gieten...
...met een besproeiingsinstallatie van Gardena.

Als dealer van Gardena kunnen wij u allerlei verschillende beregeningsmogelijkheden aanbieden.
Lees meer »
 
Dealerschappen